Tisdag

Idag har man varit in till stan med Ronja och Helene. Jag som inte hade tänk och köpa nått köpte en kofta, leggins och en parfym. Bara en dag till nyår nu eller inte ens en dag, några timmar, fan vad jag tjatar om nyår men vafan längtar ju :) Vi vet fortfarande inte vart vi ska vara men åker in till stan till 6 för att Ronja, Helene och Vicky ska checka in på hotellet , själv så ville jag inte slösa på pengar på hotell när man endå har skjuts hem när jag vill. Klockan kvart i åtta har vi ett bord på en kina restaurang, myyys! Restan av kvällen får vi se vad som händer ;) Jag har en känsla av att ikväll kommer allt gå segt får ta och hitta på nått men vet inte vad. Jaja nu ska jag nog ta och tänka på refrängen, hejdå!      
                                                 




Måndag morgon

Åh är trött som ja jag vet inte vad. Ska ner och klippa mig snart, bara topparna. Hoppas det itne ser allt förjävligt ut nu när det är nyår snart det är bara 2 dagar kvar, tiden går ju jätte fort hinner inte med! Jaa vad ska man hitta på idag då? Det blir rätt så lång tråkigt när det är lov fast det är ju endå skönt, det är inte så mycket kvar av lovet heller typ bara 2 veckor eller nått sånt. Inte för att jag vet när vi börjar i skolan igen, tjejen med koll! :) Jaja, nu måste jag fixa det sista sedan iväg, hare!

Söndag

Hejsan! Idag vaknade jag ungefär halv ett tiden hemma hos ronja av att helene höll på att sätta ronjas katt i mitt ansikte det var mycket trevligt, skabb katten ;) så klev helene och jag upp för att spela kort vänd tia som vi spelat 100 gånger i rad känns det som, börjar bli väldigt less på det iallafall. Tillslut kom ronja också upp och var med och spela efter vi spelat några omgångar satte vi gång med att fika rostad macka och oboy, gott! Så for helene och jag hem, eller jag for till mamma och pappa för det är så tråkigt i lägenheten själv typ glo tv hela tiden har ju inget internet där. Snart är det nyår jag längtar som fan inte för vi vet vart vi ska vara eller typ hamnen tolv mera vet vi inte men det löser sig nog förr eller senare ;) Nu ska jag göra nått att äta, heeejs!





RSS 2.0