Söndag

ja nästan en vecka sedan man skrev men har inge att skriva om iallafall.
Idag har jag övningskört haha sist jag övninskörde tyckte jag att det var skit svårt och kom typ aldrig iväg så idag var det samma problem kom aldrig iväg haha men så såg pappa efter ett jävla tag att det var 3ans växel i haha inte konstigt att jag aldrig kom iväg så fixade vi till det och så gick det genast bättre :)
Imorn ska jag på ica maxi, seriöst hata! Ronja kommer nog inte heller så blir ännu sämre, tiden kommer gå segt somfan, men det är bara att härda!
Men nu orkar jag inte skriva mera, puss!


tisdag

Jaha en vecka sedan nu då, eller är det två? äh skitsamma. Det som har hänt är inte mycket som vanligt.
Idag var min första dag på Icamaxi som egentligen skulle ha varit igår men hade nått fel i ögat så det blev vårdcentralen ist. Allt gick bra, ut med varor hela dagen jag fattar inte själv varför jag valde en ica butik jag som sa själv att det var det jag inte ville för jag är så less på det.
Skola imorn, prov klockan 9 har inte tränat typ borde kanske göra det men är så jädra trött, vaknade kvart över fem ju drygt och göra det på både måndagar och tisdagar dom dagarna kommer ju bli jobbigast på hela veckan, men jag överlever!
Jag har kört bil också haha fan vad svårt de är, kärringstopp hela tiden och då menar jag verkligen hela jävla tiden, ska träna mera nu till helgen.
Nu är det plugga sedan sova, heeeeejs! :)

Tisdag

Ja jag har juinte blivit bättre på att skriva, men skitsamma.
Just nu är det lov och det är så jädra härligt bara lata hela dagen, uuuuunderbart!
Åh det har inte hänt nått dom senaste dagarna i söndags var jag och kollade på ida när hon spelade innebandy match dom vann, kanon det! Jag åkte även till mamma och pappa i söndags kommer nog vara här hela lovet.
Igår var jag med helene, vicky och ronja pi birsta men självklart hittade jag ingeting för att man har pengar så är det ju jämt. Idag har jag inte gjort ett skit har varit ganska skönt faktist :)
Nu ska jag spela betapet, som jag har nördat ett antal gånger med det är jävligt roligt.


Grattis kajsa!

RSS 2.0