Fredag

Åkte skridskor idag på idrotten fyfan haha jag sög men kul vare. Har det nästa vecka också kulkul :) Är hos mamma och pappa just nu, ska snart iväg till bussen på bio och se mammut. Ska väll tillbaka hit senare och tvätta klart imorn. Jag har fan inte gjort nånting jag har inget att skriva om men får se om man skriver nått sedan, hejdå!


Onsdag

Jaa, då var man hemma hos mamma och pappa igen har massa tvätt kvar. Var på skolan idag hade prov i företagsekonomi jag som trodde jag hade prov i marknadsföring helt borta och det gick ju sisådära. Efter skolan åkte jag till lägenheten och somna sedan åkte jag med pappa hit =) Imorn är det låååång dag till 16:10 börjar bli lite skol less men när de är lov vet man inte vad manska göra iallafall. lika roliga inlägg varje gång, men nu är det tvättning som gäller, hejdå!



Min snygging, syns inte så bra men endå :)

Tisdag

Hej! Har inget internet i lägenheten på ett par dagar. Men men är hemma hos mamma och pappa just nu fixt lite mera tvätt och så men inte klar än -.- Får fortsätta imorn ska hem snart! Idag var man i skolan såg vårshow gjorde vi också den var bramen blev lite jobbigt att sitta och titta 1 timme och 45 minuter men det gick bra tillslut :) Åkte och tränade med helene efter skolan och vårshowen sedan hem hit mera ha rjag inte hunnit. Så har man prov imorn på morgonen i marknads föring har inte tränat nått, ska träna det första jag gör när jag kommer hem. Men känner att jag måste se Sune sommar också innan jag somnar, längtar till sommaren som en dåre. Ska åka nuja, hejs!

Måndag

Tjena! Sitter på skolan just nu och har data :)s krev aldrig igår fråga mig inte varför för jag vet inte. Men i lärdags var vi först hos ronja och drack lite sedan stack vi till nån i nolby och sedan tillbaka till ronja, men kul vare iallafall. Igår gjord ejag itne så mycket var hemma bara tror itne jag gick ut nått på hela dagen riktigt äckligt! Sedan ska jag hem till mor och far och tävtta ltie fast dom har också mycket att tvätta men men har fått lov att tvätta två maskiner så det får räcka. Men nu måste jag göra nått skit vet inte ens vad jag ska göra men det löser sig nog, puss!

lördag

Halloj! Vaknade lite sent idag typ vid 12 nått. Fikade, duschade och nu sitter jag här som jag inte borde göra :) Måste fixa mig sedan ska jag iväg med ronja och vicky. Så ser det ut som jag typ försökt tagit livet av mig eller nått, riv sår hela handen, armen till och med på ryggen :/ cp katt, är kattungar verkligen såhära? den är ju helt galen! okej men nu hinner jag inte mera måste äta också pusssss!

Fredag

Hejsan! :) JAAAA tror det eller ej men nu har jag ätigt kyckling igen 4 jädra dagar irad :o Kommer att se ut som en jävla kyckling snart :( Men nu är det slut på detta! inte kyckling på hela veckan. På skolan har det inte hänt nått kul haha som vanligt det har aldrig nått kul att berätta. Fredag och jag ska sitta hemma framför tv:n, JAG VILL GÅ UT! men det är ju ingen som typ har fest eller så, värdelöst! Men imorgon kanske det blir att gå ut men får se vad som händer med den saken. Sist jag gjorde nått alltså var ute det var fan nyår och innan det var det fan tytp 1,5 månad sedan jag har fan inget liv! Så måste jag tvätta, ska nog till mamma och pappa och tvätta på söndag får de nog bli. Får hålla tummarna att det är nån film ikväll eller så =) puss!

Torsdag

Jaha nu har man rusat omkring här i lägenheten och letat bajs. Katten var på toan för ett tag sedan så kände jag hur det luktade hela lägenheten men jag tänkte att den var typ lös i magen eller nått men nej nej. Efter ett tag satte kissen sig på min mobil och så såg jag brun fläcken på mobilen jag tog upp katten direkt så ser jag fet bajskorvarna som hänger på benet och svansen i pälsen alltså fyfan vad äckligt! så gick det inte att ta bort men vatten så blev tvungen att klippa bort dom och det var ju inte det lättaste men efter många om och men så är dom borta men det ligger små skitkorvar lite var stans. Värst vilken roman det blev om min katts bajs hah men det är kul, eller inte -.- Idag vare skola allt var som vanligt. Imorn halv nio blire friskis och svettis med idrotten skojsigt :) Veckorna går ju jätte fort, snart sommar! Mer än så har jag inte att säga, hej!

Onsdag

Blev aldrig så att jag skrev igår men det har iallafall inte hänt så mycket. Kom precis hem, håller på laga mat currykyckling åt kyckling igår med  fast det var i en sallad, kyckling kyckling men gott äre! Inatt kunde jag inte sova för det droppade typ snö på mitt fönster hela tiden och jag rädd som jag är trodde det var nån som bröts sig in haha jag är riktigt efter. Snart är det helg fan vad härligt, vill göra nått men det finns inte så mycket att göra här, får se vad det blir! =) Nu är jag hungrig som fan, får se om jag skriver nått mera senare. Hejs!


Måndag

Första dagen med det nya schemat, skulle gå till 15:05 men fick sluta lite tidigare :) Gjorde data "provet" idag det var egentligen typ ett test det gick inte så bra men får hoppas på G iallafall. Är så jävla trött blir till att gå och lägga sig tidigt idag då kan behövas börjar så tidigt imorn. Lill katten bara rusar omkring som en dåre, äter sedan sover haha den är så jädra gooo =) Ska knäppa nån bild på han så fårt jag får tag i en kamera. Nu vill jag bara ha sommar är så less på vintern och fet jackan. Hoppas denna termin går fort fast vi har skit schema. Nu är det film som gäller, puss!

söndag

Skrev aldrig igår, tog mig aldrig tid till det. Men hämtade sötnosen den är så jävla underbar jag är redan fäst vid den :') Såg film med Helene och Ronja igår kväll också eller vi skulle se film det gick inte så bra. Vi började att se the ring men sedan bytte vi till hjälp jag är en fisk, haha men den kollade vi typ inte på heller. Fan vilken seg dag det har varit idag typ vaknade halv ett, låg i sängen och kolla på tv till typ 16 riktigt äckligt, sedan gick jag ut och gick en sväng kändes så äckligt att bara vara inne hela dagen och nu har jag städat lite här det var välbehövligt. Skola imorn då fyfan vad segt och tråkigt, blir nog till att göra matte provet då i statestik. Men nu ska jag diska som jag gått och dragit på hela dagen :/   hejdå!


helg

Så vare helg igen :) Gick i skolan idag, men hoppade idrotten satt och läste om nått skit med muskler ist.  Varit ute med helene för ett tag sedan, vi funderade på att sticka ut men planerna blev ändrade. Jag har kommit på vilka jävulskt starka människor det finns, om ni inte läst singelpappans blogg så gör det. Suttit och läst den bloggen ett tag nu, helt otroligt. Mina fingrar är helt stela svårt och skriva skriver mera imorn istället, puss!


Sommar

Längtar till sommaren :)

Nån öser båten


Okej nu räcker det men saknar sommarkvällarna, tälta och sova ute på studmatta, sola och bada, crusingar, ute fester, MYYYS!

Torsdag

SNART HELG FAN VAD SKÖNT! Mår lite bättre idag, tagit alvedon :) blir nog skola imorn. Inatt drömde jag en läskig dröm om nå inbrottstjuvar orkar inte förklara men läskigt vare iallafall. Shiet, vad stökigt det kan bli bara för man är sjuk i 3 dagar, ska städa så fort jag får orken. Så ligger man efter i två prov, men får ta och göra dom nästa vecka eller så :) Nu har jag disk som måste diskas, hejdå!

Mera sjuk

Jag som tänkte åka till skolan idag men icke. Klev upp skulle göra mig iordning så kände jag att jag kommer inte palla med en dag så tänkte att det kanske är smartare att stanna hemma så man blir frisk nån jävla gång, mår sämre idag iallafall just nu. Mamma var här nyss och lämna en tröja som jag glömt hemma hos dom och några prylar. Kan inte skriva om vad som hänt idag för ingeting har hänt jag har legat som ett äckel hela dagen. Jag bara hoppas att jag är frisk imorn när jag vaknar, ohhh vad härligt det skulle vara. Så är det inte ett skit på tv:n ikväll =( har så trååååååååååkigt. Nu orkar jag inte skriva mera. hejdå!

Sjuk

Nu har man blivit sjuk också så var inte i skolan idag. Varför blir jag smittad så lätt? Det blev jag inte förr. Förkyld, ont i huvudet tror jag har feber. Min dag blev så jag låg i sängen till typ 14, klev upp la mig i soffan, mamma ringde frågade om jag ville komma på mat och det ville jag, hade inte orken att handla och stå och laga mat, pappa kom och hämta mig var hos dom ett tag sedan drog jag tillbaka hit till lägenheten, fin sammanfattning :) Andra avenyn var nyss, varför sänds det bara en gång i veckan nu för? FAN VAD DÅLIGT! 3 gånger i veckan som det var förut var för lite det med, tycker jag. Åh, på lördag ska jag hämta min lilla katt :') längtar. Nu ska jag ta en låååååååååång dusch, får se om man ska pallra sig iväg till skolan imorn ska försöka. Puss!




                                                                                            
Sommar

Måndag

Okej, det blir så att jag skriver endå. Mamma och pappa har skaffat mobilt bredband som jag kommer få låna lite nu och då så nu kommer jag ha internet när jag är i lägenheten ibland :) Var i birsta idag köpte en såndära man tar bort hår på kläder med alltid bra och ha så köpte jag lite hårspännen, kulkul! Tror jag ska gå och lägga mig tidigt idag så man är pigg imorn. Nu är det film, hejdå!

Söndag

Hejsan! nu kommer det ta ett tag innan jag skriver nästa gång, ska åka till lägenheten. Just nu tittar jag på film med pappa, familj på väg haha en ganska kul film endå :) Idag har jag varit ute med helene en super snabbis och typ tvättat och inget annat speciellt. Skola imorn då fan vad tråkigt men får bara två timmar börjar 10 slutar 12, SKÖÖÖNT! Snart ska helene och jag börja på gym fan vad skönt, och nu ska jag inte sluta efter ett tag så är det bara jag brukar jämt börja träna och så sedan efter ett par veckor så slutar jag, fråga mig inte varför. Även att helgen har gått super fort fast jag inte har gjort typ ett skit som vanligt. Men men nu börjar filmen, hej!

Lördag

Kom hem från helene nyss, har fixat hennes hår :) Idag har jag inte gjort på mycket hämtat tvätt från lägenheten som jag tänkte ta och tvätta men har inte kommit så långt än. Så har jag sett coyote ugly SÅ JÄDRA BRA FILM!!!! ni måste se den om ni inte har sett den ska fan se den igen tror jag, nörd som jag är. Har även nyss sett she's the man också bra fim. Fan, så tror jag att jag börjar bli sjuk :( har ont i lungorna haft det i 4 dagar nu, inte så skönt! Men nu ska jag kila, heeejs.





Fredag

Nu var det ju ett tag sen sist ska sammanfatta lite granna av det lilla som hänt. Natten till onsdagen kunde jag inte sova somnade vid 5 vaknade vid 6 så började skolan dagen efter, allt var som vanligt bara att vi ska ha bordplacering nu, suuuug! Värsta dagis haha men jaja vi följer det inte så bra iallafall. Kom på att vi ska byta schema också från och med vecka 4, jag kommer balla ur skolan känns det som, jätte kämpigt schema, långa jävla dagar men men får ta och leva med det. Jag har varit i lägenheten dom senaste dagarna men nu är jag hos mamma och pappa för jag tänkte sno tvättmaskinen :) Vafan kan inte komma på nått mera som hänt. Jo jag skar mig i handen imorse när jag skulle dela på en fralla, blödde litegranna sedan gick det över! blev tvungen att skriva det. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra kanske vara med lodisen om jag hinner. Have a nice day!


Måndag

Pratar med Ronja i telefonen, vi funderar på att åka till Bulgarien i Augusti om vi fixar sommarjobb men det ska vi nog ordna! :) Vi har kollat upp priser och så as billigt ju typ 5000 med hotell och flyg i en vecka, ett jätte fint hotell alldeles vid vattnet (på bilden nedan). Jaja nog om det, idag var jag hos ronja till ungefär 16 tiden då mamma kom och hämta mig, for på ica sedan har jag färga kläder och lite sånt. Mera än såhära har jag itne att skriva om, hej!




söndag

Tjena! Idag har man ju inte gjort allt för mycket, det är ju det som är meningen med lov! Snart ska jag iväg med bussen för att träffa Ronja och Malin i kvissle, så ska vi typ se film eller nått :) På onsdag börjar skolan igen, nu är det slut på det roliga :( Då är det bara att vänta på sport lovet. Jag tror denna termin kommer gå fort det är så mycket lovdagar och så sedan är det sommar och sol härligt som fan det! ;) Nemen nu måste jag fixa iordning det sista så jag hinner med mig, hejdå!

Halloj!

halloj! Kom precis innan för dörren, har varit på ica. Det var ju en aning kallt ute typ 10-  men jag överlevde denna promenad iallafall. Idag har jag varit uppe hos helene och fixat hennes hår sedan skulle hon ut på krogen, trevlans de! När jag kom hem gjorde mamma och jag iordning varma mackor. Snart åker mamma och pappa utomlands och jag får stanna hemma :( Min bror är också utomlands haha nu är de bara min andra bror jag jag kvar här i Sverige. Det blir nog jag som får ta hand om spindeln (som min bror äger men mamma och pappa som tar hand om den när han är utomlands, men nu sticker dom också ju). Konstigt nog är det inte spindeln jag är rädd för utan det är maten till den som är syrsor, tycker det borde vara tvärt om men så är det inte. Men nu blir det att titta på tv eller nått annat skoj, hejs!


                                                                Vilken är äckligast?

Fredag

Jaha, då var det fredag igen jävlar vad tiden går fort! Idag har jag gjort som alla andra dagar, inte så mycket. Vaknade typ halv ett klev upp åt mat, hängde med mamma och pappa till kvissle en sväng så köpte vi ost och kex, mmh! Så när vi kom hem dukade vi fram osten och kexen som vi köpt och slog på tv:n fanns inte så mycket och se så vi fick nöja oss med jönssonligan. Mera har det inte hänt eller jo Niklas fyller år grattis, storpojken!




Magnus =)

Nyårsdagen

Idag vaknade jag klcokan 2 typ och har inte gjort ett skit eller jo typ kolla på tvn följt med pappa till grannen för att mata en ödla och katt han ville inte gå dit själv sedan åt jag mat och tv igen haha kul dag, låter som om jag inte har nått liv men det har jag! ;) men nu ska jag typ kolla på tv igen eller nått :| hejs!

NYÅR

Haha ja livet är kul! kom precis hem har slagit mig men det är lugnt jag överlever nog :) haha ja då var denna nyår över väldigt trevligt men allt gick så fort. Vad händer här näst då? Får se de då, midsommar kanske? Allt gick igenom planerna var först på hotellet sedan kina mat mysket trevligt fast vi bara slängde i oss maten och stack hahaha så typiskt oss. Jaa sedan tolv var vi vid hamnen och kika på alla fyrverkerier mycket häftigt! nog med det nu ska ja nog tare lugnt och sova! puss.

RSS 2.0